fbpx

Handelsebetingelser

Når du afgiver en ordre

Når du har afgivet en ordre, vil vores system automatisk sende dig en bestillingsoversigt via e-mail. Bindende ordrebekræftelse sendes til dig via e-mail i forbindelse med afsendelse af orden.

Annullering af ordre

Med mindre andet er angivet, er ordren endelig og kan ikke annulleres

Priser

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af betalingskort (VISA & Mastercard). Online betaling transmitteres krypteret mellem kunde og webshoppen.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

FitReformer tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på klippekort købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet. Der er ingen fortrydelsesret på ibrugtaget klippekort. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@fitreformer.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Kundeservice og ejer af webshop

Fysio Studio I/S

Hostrupsvej 4

3400 Hillerød

E-mail: kontakt@fysiostudio.dk

Tlf. 71 200 150

CVR-nr: 34413045

Medlemsbetingelser

Klippekort

Vores klippekort kan kun benyttes til FitReformer træning. Gyldigheden af klippekortet varierer alt afhængig af antal klip. Yderligere information findes på det enkelte klippekort via køb. Dit klippekort er personligt og må ikke benyttes af andre. Har du ikke tidligere prøvet FitReformer, tilbydes et gratis klip til prøvetræning af FitReformer. Kontakt os på kontakt@fitreformer.dk eller Facebook for dette.

Til – og afmelding af holdtimer

Du kan til- og afmelde dine ønskede holdtimer via FitReformer.dk. Skulle du blive forhindret i at deltage på et hold, hvor du har reserveret plads, er det vigtigt, at timen igen afmeldes senest 24 timer før holdstart. Ved manglende fremmøde eller for sen afmelding vil der opkræves et klip.

Venteliste

Hvis du er på venteliste, vil du senest 24 timer før holdstart få besked, hvis du er kommet på holdet. Du kan vælge at tage chancen og dukke op og se om nogen udebliver.

Dine kontakt informationer

For at vi kan komme i kontakt med dig er det afgørende, at vi har korrekte informationer registreret i vores system. – Ændres dine kontaktinformationer, er det derfor vigtigt, at du opdaterer disse.

Toesox og Træningstøj

Vi ser gerne at du træner i sokker med skridsikre dupper under på alle vores timer. Dette af hensyn til sikkerhed og hygiejne. Vi forhandler flere typer af Toesox i høj kvalitet og i et vel af designs og farver. Vi ser helst at du undgår at benytte træningstøj, både t-shirts og bukser, med lynlås på bagsiden da dette kan beskadige træningsmaskinen.

Erstatning

Træning er til enhver tid på eget ansvar. FitReformer erstatter således ikke, hvis uheldet skulle være ude. Kommer du til skade, dækker din egen fritids og ulykkesforsikring. Ved tyveri dækker din indboforsikring.

Foto og Video

Der kan forekomme optagelser til promovering af FitReformer’s Instagram og Facebook profil under en træningstime. Instruktøren optager samtykke inden hver optagelse.